ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ EUROGROUP THΣ 12.11.2012

Πρόκειται για τακτική διαπραγμάτευσης, ώστε  να  ληφθούν νέα μέτρα σε βάρος των συνηθισμένων υποζύγιων και πραγματικής εφαρμογής των μέτρων (γι’ αυτό το λόγο έχουν  αρχίσει να καταργούν οργανικές θέσεις στο δημόσιο και  όχι να  απολύουν επίορκους)

Από τη   δήλωση του Γιούρογκρουπ της 12.11.2012 προκύπτει, ότι οι εταίροι του Ευρώ αναγνωρίζουν τους κόπους των πολιτών στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να δουν και μερικά ακόμα ζητήματα σχετικά με την εφαρμογή του προγράμματος που αποφασίστηκε για την εκταμίευση της δόσης. Επίσης γίνεται λόγος για κάποια αναθεώρησή του. Τέλος η φράση :»Η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία την έγκριση των σχετικών νομικών κειμένων από το Συμβούλιο» μας προκαλεί να τολμήσουμε να προαναγγείλλουμε, ότι έρχεται και άλλο μνημόνιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο μάλλον θα παρουσιαστεί με το δήθεν δέλεαρ της επιμήκυνσης. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κ ΜΤΦ δήλωσης)

2 Σχόλια to “ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ EUROGROUP THΣ 12.11.2012”

  1. Από τη μια τσέπη βγαίνουνε, στην άλλη μπαίνουμε. Λογιστικές εγγραφές και τα πανωτόκια χρεωμένα στο κορόιδο. Ότι λείπει κομμένο από το σχολείο και τα φάρμακα του ανήμπορου…

    http://tvxs.gr/news/blogarontas/diki-mas-einai-i-eythyni

Trackbacks

Σχολιάστε